Magnus Hertzberg

"" ÄÄNESTÄ KOKEMUSTA BRYSSELIIN ""

Olen 66-vuotias, kahden aikuisen pojan isä. Asun Helsingissä. Minulla on 40-vuoden kokemus kotimaisen politiikan ja talouden toimittajan työstä ja tässä EU ja erityisesti Suomen kannat EU-politiikkaan on ollut keskeinen teema. Minun linjani on että Suomen on oltava kriittinen mutta rakentava tekijä EU:ssa. Ei tarvitse aina olla luokan paras oppilas!

Entisen komissiopuheenjohtajan Jean-Claude Junckerin sanoin, EU:n on oltava suuri suurissa kysymyksissä mutta pieni pienissä. Tämä tarkoittaa että EU:n on oltava vahva tärkeissä kysymyksissä liittyen rauhaan ja ilmastoon. Tämä tarkoittaa myös että EU:n ei pidä päsmäröidä pienissä kysymyksissä kansalaisten harmiksi.Ukrainan sotilaallinen tukeminen on lisättävä ja jatkettava niin että Ukraina TODELLA voittaa sodan. Oligarkeilta takavarikoitu omaisuus on käytettävä Ukrainan tukemiseksi.
Ihmisoikeuksia ja demokratiaa on aina puolustettava. Tässä Suomen on toimittava esimerkkinä. Muuten emme voi kritisoida muita jäsenmaita oikeusvaltioperiaatteiden rikkomisista.

EU:n on noudattettava periaatettaan että metsäpolitiikka todella kuuluu kansalliseen päätäntävaltaan.
Lukuisat EU-asetukset uhkaavat nakertaa 600-tuhannen suomalaisen metsäomistajan elinkeinoa . Tähän on saatava stoppi. EU:n metsäpolitiikkaan on saatava jonkinlainen tolkku.

Nimi: Magnus Hertzberg
Syntymävuosi: 1957
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: toimittaja
Sähköposti: magnus.r.hertzberg@gmail.com
Puhelinnumero: 0400514482

Vaaliteemat