Samuel Broman
"Aktiivisuudella, osaamisella ja positiivisuudella rakennamme siltoja tulevaisuuteen. Broman Brysseliin "
Yrittäjiä, joilla on useita rautoja tulessa yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla.
Suhtaudun intohimoisesti kasvun luomiseen innovaatioiden avulla, erityisesti startup-yrityksissä. Aktiivinen useissa yrityksissä ja mielenkiintoisissa hallituksissa. Vankka pankki- ja rahoitustausta.
Brysselissä aion olla asiantunteva, ahkera, sinnikäs ja yhteistyöhaluinen tulospoliitikko, jolla on kokemusta yrittäjyydestä, liiketoiminnasta, kolmannesta sektorista ja kuntapuolelta..
Vaaliteemat
Kehitys ja tulevaisuus
Tarvitsemme Euroopan, joka tukee innovointia, yrittäjyyttä ja kasvua. Älykkäillä, nykyaikaisilla säännöksillä voimme luoda tulevaisuuden, jossa me kaikki tunnemme hallitsevamme kohtaloamme.
Yrittäjyys ja elinkeinoelämä
Olen yrittäjä ja lakimies, jolla on intohimo liiketoimintaan ja työllisyyteen. Brysselissä haluan työskennellä samojen asioiden puolesta kuin täällä kotona: terveen julkisen talouden, investointien ja innovoinnin puolesta. EU:n sisämarkkinat ovat Suomen hyvinvoinnin ja työllisyyden kannalta elintärkeät, minkä vuoksi EU:n kilpailukykyä on vahvistettava.
Päätökset lähempänä kansalaisia
Päätökset tuotava lähemmäs kansalaisia – läheisyysperiaatetta vahvistettava
Toissijaisuusperiaate on aina ajankohtainen – mikrotason hallinnointi vahingoittaa EU:n uskottavuutta. Käytännössä läheisyyden periaate on vähemmän byrokratiaa ja enemmän henkilökohtaista valintaa
Ehdokkaan vastaukset vaalikoneessa
1 / 13
Ympäristö ja ilmastonmuutokset: "EU:n tulisi lisätä ponnistelujaan ilmastonmuutosten torjumiseksi, vaikka se tarkoittaisikin korkeampia kustannuksia jäsenmaille."
2 / 13
Talous ja kauppa: "EU:n tulisi pyrkiä luomaan vapaakauppasopimuksia useampien maiden kanssa, vaikka se merkitsisikin kilpailua joillekin kotimaisille teollisuuksille."
Kilpailu luo uutta
3 / 13
Maahanmuutto ja turvapaikkapolitiikka: "Kannatan yhteistä EU:n maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa, joka tarkoittaa suurempaa jaetun vastuun määrää jäsenmaiden kesken."
4 / 13
Koulutus ja tutkimus: "EU:n tulisi lisätä budjettiaan tutkimukseen ja kehitykseen sekä edistää opiskelija- ja tutkijavaihto-ohjelmia unionin sisällä."
Innovaatiot ja kehitys auttavat meitä rakentamaan paremman tulevaisuuden.
5 / 13
Sosiaalipolitiikka ja tasa-arvo: "Vahvempi EU:n suuntautuminen sosiaalisiin kysymyksiin, kuten työoikeuksiin ja sukupuolten väliseen tasa-arvoon, on tarpeellista."
6 / 13
Pohjoismainen ja Baltian yhteistyö: "Pohjoismaisen ja Baltian yhteistyön syventäminen EU:ssa on suuren merkityksen omaavaa."
7 / 13
Puolustus- ja turvallisuuspolitiikka: "EU:n tulisi ottaa suurempi vastuu puolustus- ja turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä, mukaan lukien yhteisen puolustuspolitiikan kehittäminen."
8 / 13
Energia ja kestävyys: "EU:n tulisi asettaa etusijalle siirtyminen uusiutuviin energialähteisiin, vaikka se saattaisikin tarkoittaa korkeampia energian hintoja lyhyellä aikavälillä."
Kyllä, mutta priorisoinnissa olisi käsiteltävä kaikkia teknisiä ratkaisuja tasapuolisesti eikä valita kohteita. Se osoittautuu harvoin hyväksi, jos poliitikot tekevät sen.
9 / 13
Demokratia ja oikeusvaltion periaatteet: "EU:n tulisi toteuttaa voimakkaampia toimenpiteitä jäsenmaita vastaan, jotka rikkovat oikeusvaltion periaatteita ja demokraattisia arvoja."
10 / 13
Vähemmistöjen oikeudet EU:ssa. "EU:n tulisi aktiivisesti työskennellä vahvistaakseen ja suojellakseen etnisten, kielellisten ja kulttuuristen vähemmistöjen oikeuksia unionin sisällä."
11 / 13
Maatalouspolitiikka: "EU:n tulisi vahvistaa tukensa kestävälle maataloudelle ja pienimuotoisille viljelijöille, edistääkseen paikallista ruoantuotantoa ja ympäristöystävällisiä menetelmiä."
12 / 13
Maaseudun kehittäminen: "EU:n tulisi tehostaa toimiaan maaseutualueiden tukemiseksi ja kehittämiseksi investoimalla infrastruktuuriin, parantamalla palvelujen saatavuutta ja vahvistamalla paikallista taloutta."
13 / 13