Nicke Wulff

"Yhteistyöllä tuloksiin ei ole minulle pelkkä iskulause - se on johtoajatus Suomen vahvan ja kestävän tulevaisuuden mahdollistamisesta EU:ssa. Työskentelemällä tasapuolisten toimintaedellytysten, kestävyyden ja toimeentuloturvan puolesta pyrin luomaan tulevaisuuden, jossa jokainen suomalainen voi tuntea olonsa turvalliseksi, hyvinvoivaksi ja ylpeäksi maastamme ja sen panoksesta eurooppalaisessa yhteistyössä"

Olen Nicke Wulff, syntynyt ja kasvanut Turussa. Työskennellyt opettajana ja rehtorina ja asunut koko elämäni Lounais-Suomessa. Naimisissa ja kahden lapsen isä, Turun kaupunginvaltuuston jäsen ja RKP-ryhmän ryhmäpuheenjohtaja. Tämän lisäksi olen ylpeä siitä, että saan toimia valmentajana lastenurheilun parissa

Nimi: Nicke Wulff
Syntymävuosi: 1975
Kotipaikka: Turku
Titteli: Rehtori
Sähköposti: nicke.wulff@turku.fi
www: https://nickewulff.fi/

Vaaliteemat

EU:sta on tultava osaamisen suhteen omavarainen

Haluan aktiivisesti edistää korkealaatuista koulutusta jäsenvaltioissa ja EU:ssa. Investoimalla koulutukseen annamme jokaiselle kansalaiselle välineet ottaa vastuuta ja muokata yhteisen Eurooppamme vahvaa tulevaisuutta.

EU:n byrokratiaa on vähennettävä ja selkeytettävä

Byrokratian vähentäminen on avainasemassa tehokkaan ja ketterän EU:n varmistamisessa. Yksinkertaistamalla prosesseja ja sääntöjä helpotamme jäsenvaltioiden, yritysten, järjestöjen ja kansalaisten aktiivista osallistumista EU:n kehittämiseen ja kasvuun.

Sininen talous on avainasemassa alueemme ja Suomen kehityksen kannalta.

Tarkoituksena on tukea kestäviä merialoja, kuten kalastusta, matkailua, laivanrakennusta ja meriteknologiaa. Investoimalla infrastruktuuriin, tutkimukseen ja innovointiin luomme työpaikkoja ja edistämme talouskasvua samalla kun säilytämme ja suojelemme meriympäristöämme tuleville sukupolville.