101

Anita Westerholm

Tunnen vahvaa paloa yhteiskunnan rakentamiseen. Haluan luoda valoisampaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Haluan, että epäoikeudenmukaisesta saataisiin oikeudenmukaista, turvattomasta turvallista ja pahoinvoinnista päästäisiin hyvinvointiin.

Olen Raaseporin kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja, valtuutettu ja kansalliskielilautakunnan puheenjohtaja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella sekä RKP:n naisjärjestön puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen. Työskentelen ministerin erityisavustajana, vastuunaleisiin kuuluvat muun muassa kysymykset liittyen pohjoismaiseen yhteistyöhön, ulkopolitiikkaan sekä sosiaali- ja terveyshuoltoon. Koulutukseltani olen oikeusnotaari ja tuleva juristi.

Jotta voimme ehkäistä populismia ja polarisaatiota, tarvitaan europarlamentissa poliitikkoja, jotka selvästi kannattavat rauhaa, vapautta, demokratiaa, oikeusvaltiota, turvallisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Olen sellainen poliitikko. Olen ratkaisuorientoitunut ja vastuuta ottava, kuuntelen ja toimin suoraselkäisesti.

Nimi: Anita Westerholm
Syntymävuosi: 1995
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: oikeusnotaari, ministerin erityisavustaja
Sähköposti: anita@anitawesterholm.fi
Puhelinnumero: +358440557565
www: https://www.anitawesterholm.fi
Jäsenenä:
Svenska Kvinnoförbundet
Svenska Kvinnoförbundet
Svensk_Ungdom
Svensk Ungdom

Tue kampanjaa

Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta.

Vaaliteemat

Ehkäistä populismia ja polarisaatiota

Lupaan tehdä parhaani Euroopan, Suomen ja koko yhteiskuntamme eteen – arvojeni mukaisella politiikalla. Jotta voimme ehkäistä populismia ja polarisaatiota, tarvitaan europarlamentissa poliitikkoja, jotka selvästi kannattavat rauhaa, vapautta, demokratiaa, oikeusvaltiota, turvallisuutta, tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Olen sellainen poliitikko.

Töitä sosiaalisesti, taloudellisesti & ekologisesti kestävän tulevaisuuden eteen

Lupaan tehdä sinnikkäästi töitä sosiaalisesti, taloudellisesti & ekologisesti kestävän tulevaisuuden eteen. On itsestään selvä, että emme voi elää yli taloudellisia ja ekologisia varojamme. Tarvitaan panostuksia kasvuun, vihreää siirtymää on pidettävä mahdollisuutena ja EU:n sisämarkkinoita on vahvistettava. Sosiaalisesti kestävä Eurooppa taas tarvitsee entistä voimakkaampi tekoja tasa-arvon puolesta. On varmistettava, että naisten ja lasten hyväksikäyttö ja heihin kohdistuva väkivalta saadaan loppumaan. Jokaisen itsemääräämisoikeutta omaan kehoonsa on kunnioitettava.

Työtä rauhan, vakauden ja turvallisuuden puolesta

Luupan tehdä työtä rauhan, vakauden ja turvallisuuden puolesta. Tällä hetkellä myös Euroopassa käydään sotaa ja vallitseva turvallisuuspoliittinen tilanne on hyvin vakava. Tämä korostaa turvallisuuteen liittyvien teemojen merkitystä. EU muodostui yhteisenä rauhanprojektina. Nyt tätä rauhanprojektia edistää se, että EU seisoo vahvasti Ukrainan tukea ja ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimiin Venäjän uhkaa vastaan.