Dan Cederlöf
Olen RKP-nuorten äskettäin valittu puheenjohtaja. Opiskelen yleis- ja aikuiskasvatustieteitä Helsingin yliopistossa. Tämän lisäksi työskentelen opinto-ohjaajana Helsingissä. Minä asun kihlattuni ja kahden kissan kanssa.
Nimi: | Dan Cederlöf |
Syntymävuosi: | 2001 |
Kotipaikka: | Helsinki |
Titteli: | RKP-nuorten puheenjohtaja / opiskelija |
www: | https://www.dancederlof.com/ |
Sosiaalinen media: | |
Jäsenenä: |
Svensk Ungdom |
Tue kampanjaa
Lahjoita omalle ehdokkaallesi. Voit tehdä sen verkkomaksuna tai Mobilepayn kautta.
Vaaliteemat
Edistetään yrittäjyyttä, työperäistä maahanmuuttoa ja kauppasopimuksia EU:ssa
Maailmanlaajuisen kilpailun aikakaudella on ratkaisevaa, että EU jatkaa yrittäjyyden edistämistä ja työperäisen maahanmuuton helpottamista. Luomalla uusia kauppasopimuksia ja uudistamalla sääntelyä, voimme lisätä EU:n kilpailukykyä ja kasvua. Meidän tulisi esimerkiksi harkita nuuskan laillistamista.
Panostetaan nuorten vaihto-ohjelmiin, koulutukseen ja hyvinvointiin
Nuoret ovat Euroopan tulevaisuus, ja panostamalla heidän koulutukseensa ja hyvinvointiinsa varmistetaan unionin pitkän aikavälin menestys. Vahvistamalla Erasmus+:n kaltaisia ohjelmia voimme parantaa koulutusmahdollisuuksia ja edistää kulttuurivaihtoa ja keskinäistä ymmärrystä Euroopan nuorten keskuudessa. Tämä on erittäin tärkeää vahvemman ja yhtenäisemmän Euroopan rakentamiseksi.
Taataan EU:n turvallisuus
EU:n turvallisuus on muutakin kuin sotilaallinen puolustus, siihen kuuluvat myös huoltovarmuus ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus. EU:n yhteisen puolustuksen vahvistaminen, mukaan lukien kyberturvallisuus ja tietojen jakaminen jäsenvaltioiden välillä, on ratkaisevan tärkeää uhkien ehkäisemiseksi ja yhteenkuuluvuuden vahvistamiseksi. Meidän on tehtävä yhteistyötä kehittääksemme yhteisiä turvallisuusstrategioita, joissa kunnioitetaan vapautta ja vapaata liikkuvuutta unionissa.
Ehdokkaan vastaukset vaalikoneessa
1 / 13
Ympäristö ja ilmastonmuutokset: "EU:n tulisi lisätä ponnistelujaan ilmastonmuutosten torjumiseksi, vaikka se tarkoittaisikin korkeampia kustannuksia jäsenmaille."
2 / 13
Talous ja kauppa: "EU:n tulisi pyrkiä luomaan vapaakauppasopimuksia useampien maiden kanssa, vaikka se merkitsisikin kilpailua joillekin kotimaisille teollisuuksille."
3 / 13
Maahanmuutto ja turvapaikkapolitiikka: "Kannatan yhteistä EU:n maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa, joka tarkoittaa suurempaa jaetun vastuun määrää jäsenmaiden kesken."
4 / 13
Koulutus ja tutkimus: "EU:n tulisi lisätä budjettiaan tutkimukseen ja kehitykseen sekä edistää opiskelija- ja tutkijavaihto-ohjelmia unionin sisällä."
5 / 13
Sosiaalipolitiikka ja tasa-arvo: "Vahvempi EU:n suuntautuminen sosiaalisiin kysymyksiin, kuten työoikeuksiin ja sukupuolten väliseen tasa-arvoon, on tarpeellista."
6 / 13
Pohjoismainen ja Baltian yhteistyö: "Pohjoismaisen ja Baltian yhteistyön syventäminen EU:ssa on suuren merkityksen omaavaa."
7 / 13
Puolustus- ja turvallisuuspolitiikka: "EU:n tulisi ottaa suurempi vastuu puolustus- ja turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä, mukaan lukien yhteisen puolustuspolitiikan kehittäminen."
8 / 13
Energia ja kestävyys: "EU:n tulisi asettaa etusijalle siirtyminen uusiutuviin energialähteisiin, vaikka se saattaisikin tarkoittaa korkeampia energian hintoja lyhyellä aikavälillä."
9 / 13
Demokratia ja oikeusvaltion periaatteet: "EU:n tulisi toteuttaa voimakkaampia toimenpiteitä jäsenmaita vastaan, jotka rikkovat oikeusvaltion periaatteita ja demokraattisia arvoja."
10 / 13
Vähemmistöjen oikeudet EU:ssa. "EU:n tulisi aktiivisesti työskennellä vahvistaakseen ja suojellakseen etnisten, kielellisten ja kulttuuristen vähemmistöjen oikeuksia unionin sisällä."
11 / 13
Maatalouspolitiikka: "EU:n tulisi vahvistaa tukensa kestävälle maataloudelle ja pienimuotoisille viljelijöille, edistääkseen paikallista ruoantuotantoa ja ympäristöystävällisiä menetelmiä."
12 / 13
Maaseudun kehittäminen: "EU:n tulisi tehostaa toimiaan maaseutualueiden tukemiseksi ja kehittämiseksi investoimalla infrastruktuuriin, parantamalla palvelujen saatavuutta ja vahvistamalla paikallista taloutta."
13 / 13