Suraindran Kamalakanan

"Paras päätös äänestää Suraindrania on se, että äänestäjät saavat kokeneimman ehdokkaan, jolla on todistettu suorituskyky ja joka aidosti välittää totuudesta, rehellisyydestä ja lahjomattomuudesta."

Olen entinen riskienhallinta-asiantuntija Nokiasta, ja minulla on 21 vuoden kansainvälinen kokemus pankki-, rahoitus-, vakuutus- ja teknologia-alalta, ja minulla on erinomaiset taidot poliitikkona ratkaista Suomen nykyiset talouskysymykset ja pitää maamme turvassa. Olen innostunut joogasta, lasten oikeuksista ja olen myös romaanikirjailija, joka työstää ranskalaista romaania.

Nimi: Suraindran Kamalakanan
Syntymävuosi: 1973
Kotipaikka: kuopio
Titteli: Herra
Sähköposti: surain73@gmail.com
Puhelinnumero: 0402596864

Vaaliteemat

Talous

Maamme on tällä hetkellä ajautumassa taantumaan korkean inflaation ja energiakriisien vuoksi. Inflaatio-ongelmien ratkaiseminen on pitkä ja tuskallinen prosessi jokaiselle hallitukselle. Minulla on 21 vuoden kansainvälinen kokemus rahoituspalveluista, joten minulla on ratkaisu näihin ongelmiin, kun minut valitaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset ja nuoret

Tällä hetkellä nuorisomme kokee paljon väkivaltaa. Viranomaisemme ovat kirjanneet useita rikostapauksia Oulusta Helsinkiin. Toiseksi, meillä on nyt syvällisiä huumeiden ja laittomien aineiden väärinkäyttöön liittyviä ongelmia nuorisossamme. Vaatii vahvan persoonan omaavan poliitikon ratkaisemaan vaikeita asioita. Minä olen sellainen poliitikko, joka haluaa tehdä tiivistä yhteistyötä yhteisön ja viranomaisten kanssa tämän ongelman korjaamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Elämme vaikeita ja haastavia aikoja, ja Suomen työttömyystilanne on huono ja pahenee. Ongelmana on työpaikkojen luomisen puute, ja jotta se tapahtuisi, meidän on edistettävä yrittäjyyttä. Tarvitsemme valtion virastoja antamaan tarvittavia avustuksia mikroyrityksille. Innovaatiotoimintaa on jatkettava Suomessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›