Sandra Högström

279

"Tasa-arvoisen hyvinvoinnin puolesta"

Olen iloinen ja energinen vaasalainen. 10 vuotta sitten muuttokuormani päätyi Hietalahteen ja suoritin ensimmäiset harjoittelujaksoni Vaasan keskussairaalassa. Sen jälkeen Pohjanmaasta on tullut kotini ja hoivasta enemmän kuin työ.

Urani hoitoalalla on alkanut kunnallisesta päihdehuollosta, josta siirryin yhdistyksen projektityöntekijäksi kriminaalihuoltoon. Nyt olen töissä lasten oikeuspsykiatrisessa yksikössä VKS:llä, kansallisessa Barnahus-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on parantaa väkivaltaa kokeneiden lasten asemaa.

Kevään kuntavaleissa minut valittiin Vaasan kaupunginvaltuuston varajäseneksi. Olen myös opetuslautakunnan varajäsen sekä opetuslautakunnan suomenkielisen jaoston varsinainen jäsen.

Asettuminen ehdokkaaksi aluevaaleissa oli helppo päätös – hoitoala on se alue, jota osaan parhaiten ja johon suhtaudun intohimoisesti.

Nimi: Sandra Högström
Syntymävuosi: 1991
Alue: Pohjanmaa
Kotipaikka: Vaasa
Titteli: Sairaanhoitaja & YAMK-opiskelija
Sähköposti: sandra.hogstrom@gmail.com
www: https://www.sandrahogstrom.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Päihdehuolto

Minulla on työkokemusta selviämis-, katkaisu-, korvaushoidosta, kuntoutuksesta, etsivästä päihdetyöstä ja avohuollosta. Olen vakuuttunut, että monipuolisia palveluja tarvitaan myös tulevaisuudessa, sillä riippuvuussairaudet eivät ole laskusuunnassa. Haluan panostaa aikaisiin toimenpiteisiin, laaja-alaiseen yhteistyöhön ja helposti saatavilla oleviin, nopeisiin palveluihin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaalihuolto

Sosiaalihuolto koostuu niistä palveluista, joita tarvitaan, kun ihminen on haavoittuvaisimmillaan. Sosiaalitoimi ja lastensuojelu on monien viimeinen suojaverkko ja siksi meidän on huolehdittava heidän riittävästä resurssoinnista. Lastemme ja nuortemme turvallisen kasvun takaaminen on oltava ykkösprioriteetti hyvinvointialueellamme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›