Lilian Sjöberg

668

"Uusi Hyvinvointialue voi luoda uusia mahdollisuuksia toimivalle terveydenhoito- ja pelastusjärjestelmälle. Voimme löytää uusia työmuotoja, jotta he jotka tarvitsevat apua saavat avun. Tahdon taistella yksinäisyyttä vastaan yhteiskunnassamme ja tahdon saada avun heille jotka ovat ”väliinputoajia”. Tahdon parantaa vanhusten hyvinvointia ja tehostaa yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa. Ruotsinkielisten täytyy saada palvelua omalla äidinkielellään eli meidän täytyy pystyä rekrytoimaan ruotsinkielistä henkilöstöä alueellemme. "

Naimisissa, kolmen lapsen äiti, perhekeskeinen. Uusi tulokas politiikassa. Työskentelen ensihoitajana ambulanssissa. Olen tehnyt työtä ensihoidossa vuodesta 2008 ja minulla on myös kokemusta sairaalan päivystyspoliklinikalta.
Maisteriopinnot saivat minut innostumaan yhteiskunnan kehittämisestä. Kudon mielelläni jos vain ehdin ja rakastan monenlaisia urheilumuotoja. Minulla on kristityn elämänarvot ja katson luottavaisena tulevaisuuteen.

Nimi: Lilian Sjöberg
Syntymävuosi: 1985
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Ensihoitaja ylempi (AMK)
Sähköposti: sjoberg.lilian@gmail.com
Puhelinnumero: 0409615059

Vaaliteemat

Vanhuspalvelut

Vanhustenhoito
Vanhuksillemme on taattava riittävä huolenpito. Kenenkään ei tulisi kärsiä yksinäisyydestä ja tätä ennaltaehkäiseviä panostuksia tulisi ottaa käyttöön aikaisessa vaiheessa. Kun vanhus ei enää ole kykeneväinen asumaan kotona, tulisi muun turvallisen asumismuodon löytäminen olla itsestäänselvyys. Tulisi olla kunnia asia työskennellä vanhusten hyvinvoinnin eteen sekä tehostaa yhteistyötä kolmannen sektorin kanssa,

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Pelastuspalvelut

Pelastuspalvelut
Valmiuden tulisi olla riittävä niin maaseudulla kun kaupungeissa. Tänä päivänä meillä on eteenkin maaseudulla hyvin toimiva ensivastepalvelu vapaapalokunnan muodossa. Tämä palvelu on välttämätön ensihoidon katkeamattoman toiminnan takia, jotta maaseudun asukkaat saavat tarvitsemansa avun ajoissa. Vapaapalokunnan toimintaa tulisi varjella ja säilyttää. Ruotsinkielisillä on oikeus hoitoon omalla äidinkielellään, mikä vaatii olemassa olevien resurssien parempaa käsittelyä sekä aktiivisempaa ruotsinkielisten rekrytointia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Hoito ja hoiva

Joka kymmenes suomalainen kärsii tahattomasta yksinäisyydestä. ja on yksi kansantaudistamme. Meidän on huomattava yksinäisyydestä kärsivät ajoissa. Tänä päivänä nämä henkilöt ovat helposti väliinputoajia terveydenhuolto järjestelmässämme. Uusia tapoja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä tulisi kehittää ennenkuin sen myötä lisääntyvät suuret terveysriskit toteutuvat. Vahvempi yhteistyö kaikilta tasoilta yhteiskunnassa tarvitaan taistelussa yksinäisyyttä vastaan.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›