Kenth Nedergård

293

"Rakennamme yhdessä parempaa Pohjanmaata 1.1.2023 syntyy uusi Pohjanmaa - Pohjanmaa, joka huolii nuorimmistamme ja vanhimmistamme parhaalla mahdollisella tavalla ja myös siltä väliltä, kun sairastut ja tarvitset hoitoa."

Ehdokas ei ole vielä täyttänyt itsestään kaikkia tietoja.

Voit halutessasi lukea ehdokkaasta enemmän ruotsiksi.

Nimi: Kenth Nedergård
Syntymävuosi: 1965
Alue: Pohjanmaa
Kotipaikka: Mustasaari
Titteli: KTM, toiminnanjohtaja
Sähköposti: kenth.nedergard@netikka.fi
Puhelinnumero: 0505222644
www: https://kenth.fi/

Vaaliteemat

Perusterveydenhuolto

Arvokasta elämää ja turvallista vanhuutta
Palvelun tulee olla lähellä. Meillä on ennestään hyvin toimiva sosiaali- ja terveydenhuolto Mustasaaressa. Uudella hyvinvointialueella mustasaarelaisten on saatava terveys- ja sairaanhoitopalvelut lähellä jatkossakin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Erikoissairaanhoito

Vuonna 2023 sosiaali- ja terveydenhuollollemme sekä pelastuspalvelullemme luodaan uudet puitteet. Uuden hyvinvointialueemme pitäisi taataa hyvää ja laadukasta hoitoa omalla äidinkielellä.
Hyvinvointialueen tulee myös huolia taloudellisesta toiminnastaan. Uusia, älykkäämpiä ja tehokkaampia ratkaisuja asukkaillemme tarvitaan. Eräänä tärkeänä tehtävänä tulee olemaan kattavan potilastietojärjestelmän kehittäminen. Järjestelmä, joka mahdollistaa esteettömän yhteydenoton terveydenhuollon palvelupisteiden välillä alueella, mutta myös saumatonta yhteydenottoa koko maassa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhuspalvelut

1.1.2023 syntyy uusi Pohjanmaa - Pohjanmaa, joka huolii nuorimmistamme ja vanhimmistamme parhaalla mahdollisella tavalla ja myös siltä väliltä, kun sairastut ja tarvitset hoitoa.
Sosiaali- ja vanhustenasuntomme on turvallinen elinympäristö monille herkimmille kansalaisillemme. Niiden jatkuminen on taattava.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›