Jari Aho

"Sähkön -ja polttoaineiden hinnat on saatava halvemmalle tasolle.Kotimainen ruoantuotanto ja maatalous iurvattava,viljelijöille maksettava suurempi tuottajahinta.Metsien käytöstä päätäntävalta metsänomistajille,eikä EU saa määrätä mitä metsiä Suomessa hakataan ja minkäverran.Metsälakia on uudistettava,ettei liian nuoria metsiä hakata aukeiksi,metsien saatava rauhassa kasvaa päätehakkuu ikään asti."

Olen 51-v. mies Oulun eteläiseltä alueelta.Yhteiset asiat,asioihin vaikuttaminen ja asioihin ratkaisuiden löytäminen on kiinnostanut minua jo oppilastoimikunnan ajoilta lähtien.

Nimi: Jari Aho
Syntymävuosi: 1971
Kotipaikka: Pyhäjärvi
Titteli: autonkuljettaja
Puhelinnumero: -
www: https://-

Vaaliteemat

Maaseutu ja saaristo

Minulle maaseutu on tärkeä,eikä maaseutua voi tuoda.Suomalainen maaseutu on säilytettävä elinvoimaisena ja maaseudulla on pidettävä tiet kunnossa.Alkutuotanto on kotimaisen huoltovarmuuden takia tärkeä asia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Sosiaali -ja terveydenhuolto on tärkeä asia,että kaikki suomalaiset saa tarvitsemiaan palveluita läheltä nopeasti ja edullisesti.Jokaisella suomenkansalaisella pitää olla varaa saada tarvitsemansa lääkkeet apteekista.Omalääkäri järjestelmä otettava käyttöön suomalaisessa terveydenhuollossa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Talous

Verotusta pitäisi muuttaa niin,että korkean suhdanteen aikana veroja kerättäisiin enemmän ja matalan suhdanteen aikana vähemmän.Näin taloudelliset taantumat tai talouslamat olisivat lyhyempiä ja laskukaudet eivät olisi niin jyrkkiä.Myös elintasoerot olisivat matalampia.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›