Berndt Gottberg

620

"Tehokasta hoitoa myös pienkunnissa"

Agronomi, ammattiopas, aktiivinen esittämässä Pokkalan historiaa Degerby Igor museossa. Mm mukana tuottamassa kirjat Porkkala-Udd, Ennen jälkeen ja parenteesin aikaan, Visit Porkkala-Udd, historiikkejä Inkoon ja Kirkkonummen veteraaneista, Muukalaisia omassa maassaan. Mukana ruotsintamassa Tuntemattoman Sotilaan Pyynikki-versiota. Nykyisin myös oppaana Lohjalla ja Helsingissä. Olen monta vuotta ajanut vammaisten ja vanhusten kuljetuksia.

Nimi: Berndt Gottberg
Syntymävuosi: 1949
Alue: Länsi-Uusimaa
Kotipaikka: Siuntio
Titteli: Agronomi
Sähköposti: berndt.gottberg@gmail.com
Puhelinnumero: 0400 528598

Vaaliteemat

Hoito ja hoiva

Hoidolla ja huollolla ovat ensisijalla, myöskin pikkukunnissa joiden on opittava tekemään yhteistyötä. Siuntio ja Inkoo ovat tästä hyviä esimerkkejä, ja jos saisin päättää nämä kunnat yhdessä toisten kanssa, siirtyisivät ottamaan Siuntion kylpylän kiinteistön hoitokeskukseksi, sekä sukupolvelle joka rakensi yhteiskuntaamme ja muille ikäryhmille. Tähän sopisikin myöskin dementikkojen hoitokeskus.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vammaispalvelut

Täälla pätee sama näkemys, kuten edellisessäkin, Siuntion kylpylän kiintiestöstä löytyy fysioterapiatiloja, uimahalli jne. Alueelta löytyy myöskin tilaa ulkoilma-aktiviteeteille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›